|
John Cowden, Morgan Zuill |
Aspall |
Aspall/ Suffolk |
|
30.03.2012 11:49:57 |
What a fantastic place, full of wonderful smells and loads of passion. We hope, one day to come back as one of your customers.
Wonderful place, wonderful people. Incredibly inspirational...
|
Steffi Reh |
Weyermann® |
Bamberg |
|
26.03.2012 16:18:47 |
Sehr geehrte Frau Weyermann,
Sehr geehrter Herr Kraus-Weyermann,
Sehr geehrter Herr Dr. Flämig,
Sehr geehrter Herr Knöchel,
seit fast einem halben Jahr geben Sie mir die Chance mich in Ihrem Unternehmen zu beweisen.
Ihre großzügige Unterstützung beschränkt sich nicht nur auf den Arbeitsbereich. Ungemein motivierend sind Ihr freundlicher Umgang auch bei kleineren Dilemma, wie mein Reitunfall, der durch Ihre Hilfe mit Homöopathie und Massagen behandelt wurde, oder ermöglichen eine Ernährungsumstellung mit Metabolic Balance und vieles mehr - vielen Dank dafür!
Daher gestatten Sie mir Ihnen zu versichern, dass ich mit Stolz eine „Weyermann®“ bin und immer mit vollem Arbeitseinsatz und Motivation Ihrem Unternehmen dienen werde.
Viele Grüße
Steffi
|
Tina Hülle |
Stadt Bamberg |
Bamberg |
|
21.03.2012 08:06:21 |
Sehr geehrte Frau Weyermann,
es hat uns sehr gefreut zu erfahren, dass die Brauerei "Cervejaria Bamberg" mit ihren Bamberger Bieren so erfolgreich ist und sowohl in Brasilien als auch in den USA für ihre Bierspezialitäten ausgezeichnet wurde.
Wir gratulieren Ihnen herzlich zu diesen Auszeichnungen, denn der Erfolg von Herrn Bazzo ist auch Ihr Erfolg. Sie haben Alexandre Bazzo in der Kunst der Rauchbierherstellung unterwiesen und leifern mit Ihren Spezialmalzen das wichtigste Ausgangsprodukt für die Bierspezialitäten von Herrn Bazzo.
Wir freuen uns weiterhin von Herrn Bazzo zu hören.
Freundliche Grüße
Tina Hülle
Leiterin Wirtschaftsförderung.
|
Jen Schwertman |
|
New York |
|
21.03.2012 07:56:08 |
Hello, Sabine.
I am sorry that our paths did not cross while I was in Bamberg, but, I just wanted to let you know that Simone gave me a wonderful tour of Weyermann® while I was there. It is an amazing place, and you can tell that it is a good company to work for and that you treat your people well. I always love to learn that about a business.
I hope your travels went well and continue to go well, since it sounds like you and your husband spend a good deal of time traveling around the world. Hopefully, I will have the chance to meet you when we are all in San Diego in May.
Until then, thank you again, and take care.
Cheers,
Jen Schwertman
|
Thomas Fransson |
Sveriges Bryggradio |
Scandinavia |
|
16.03.2012 07:38:23 |
Dear friends at Weyermann
SBR (Swedish Brewing Radio) is a Swedish podcast on brewing, home and pro-brewing.
Weyermann have played a big role and helped shape Swedish brewing, both home and pro-brewing.
One of our goals as a brew-radio is to connect brewers with their raw material and help brewers of all kind to get their questions about brewing answered.
Malt is a mystery to a lot of brewers and in my mind maltsers are the unsung heroes of brewing.
We would be honored to have Weyermann as a guest in a future show.
The topic would be Weyermann and expert talk on your products and malting.
Our listener base is Scandinavian (1000), but interviews in English tend to attract brewers from all over Europe, Australia and America.
I’m a home brewer who two years ago turned pro-brewer. Today I brew on a Kaspar Schulz system. We exclusively use Weyermann at our brewery.
Thomas Fransson
Sveriges Bryggradio
kontakt@bryggradio.com
SBR-TV
Facebook
|
|