Home
Products
Trademarks
Wholesaler
Wholesaler Area
News & Events
About us
History
Homebrewing & Recipes
Guestbook
Contact
References
Press Area
FAQ
Impressum

Weyermann® Guided Tours

Find us on Facebook





Mittelstandspreis

Botschafter Bamberg

Slow Food

Guestbook

>> New entry <<

Hildegard Heibach Köln-Ehrenfeld 18.01.2003 19:56:00
Mein Ur-Urgroßvater August Mücke war Pächter der Brauerei Franz Lamm und feierte 1907 sein 50jähriges Brauerjubiläum. Habe auch ein altes Foto von den Häusern Am Kanal 4 und 4a. In Nr. 4 wohnten meine Vorfahren.

Answer: Vielen Dank fuer den interessanten Hinweis. Mein Urgroßvater Johann Baptist Weyermann hat die Brauerei dann von der Familie lamm gepachtet und dort bis zum Ende des zweiten Weltkrieges das entbitterte Röstmalzbier Sinamar(R) hergestellt. . Nachdem Potsdam russische Zone wurde, haben meine Vorfahren unter abentuerlichen Umstaenden die maschinelle Einrichtung nach Bamberg gerettet und hier hat dann die Brauerei unter anderer Firmierung ein neues Zuhause gefunden! Wir werden am 19.Juli 2003 100 Jahre Sinamar(R) feiern. Da ich gerade in Vorbereitung auf das Jubilaeum bin, interessiert mich natuerlich alles, was mit Potsdam und der Brauerei Lamm zu tun hat! Freue mich auf Ihre Rückantwort und gerne auch ueber das Foto! Sabine Weyermann




A.THOMAS QUAFFING SOCIETY ACTON 18.01.2003 08:57:00
EXCELLENT SITE, VISITING IN JUNE. SEE YOU ALL THEN!




Louis Sorensen Bellingham, MA 16.01.2003 02:03:00
Thank you for your superior products! I love producing authentic Bavarian beers like Munich Helles, Maibock, Octoberfest and Bohemian Pilsener. I make half-mash batches (approx. 2 kilo mash and 2 - 2.5 kilo malt extract), and with your products, it is very easy to produce the malt character necessary for the different styles, and the results are always delicious!

Answer: Thanks for sharing with us the good experience you had with Weyermann Specialty Malts! Makes us very proud to get great feed back. Just remember - Weyermann is addicted to make excellent malts. Malt is our business ? people are our life! Cheers! Sabine Weyermann




Joe Striewe Hofen und Malz Homebrew Supplies Indianapolis 13.01.2003 03:51:00
Ich habe 4 Jahre in Deutschland gewohnt und bin ueberzeugt, dass deutsches Bier das bestes Bier in der Welt ist. Koennten Sie mir ein paar Rezepten fuer bayerisches Hell emphelen? Ich habe seit 1989 jede Menge probiert, aber habe noch nicht ein echte Helles gebraut. Mit freundlichen Bruessen, Joe Striewe

Answer: Thanks for your comments in the Weyermann guest book. Please see attached recipe. Hope it will help to brew an authentic German style beer ? but the most important ingredients are Weyermann Specialty Malts! Have fun brewing! Cheers! Sabine Weyermann




Herman Visser Bedford,Va. 03.01.2003 01:30:00
what are the pricers for the malt extract.

Answer: Thanks for your interest in our protucts. Please contact our US wholesaler , Crosby & Baker, cbltd@att.net for more information! Sabine Weyermann



Seite:   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194   195   196   197   198   199   200   201   202   203   204   205   206   207   208   209   210   211   212   213   214   215   216   217   218   219   220   221   222   223   224   225   226   227   228   229   230   231   232   233   234   235  
 
Weyermann® MalzfabrikBrennerstraße 17 - 1996052 Bamberg Telefon + 49 (0) 951 93 220-0Fax + 49 (0) 951 93 220-970eMail info@weyermann.de