Home
Products
Trademarks
Wholesaler
Wholesaler Area
News & Events
About us
History
Homebrewing & Recipes
Guestbook
Contact
References
Press Area
FAQ
Impressum

Weyermann® Guided Tours

Find us on Facebook

Find us on Facebook





Mittelstandspreis

Botschafter Bamberg

Slow Food

Guestbook

>> New entry <<

Yuseff Cherney Ballast Point San Diego 02.07.2013 13:40:22
Hello Sabine, We have won back to back medals for our Helles at the San Diego International Beer Competition and Los Angeles County Beer Competition. The beer is made with 100% Weyermann malts! Yuseff Cherney Chief Operating Officer Head Brewer/Head Distiller Ballast Pont San Diego




Jake Schisel Boise 24.06.2013 08:11:42
My name is Jacob Schisel I am the head brewer at the Ram Restaurant and Brewery in Boise Idaho. I have enjoyed brewing with your superior malt for the past decade but just this May 31th I picked up a gold medal at the NABA award ceremony for my Oktoberfest beer which used 100% Weyermann malt. So just a thank you for wonderful authentic product. CHEERS!!!




Flavio Cimardi 27.05.2013 11:54:21
Molte grazie a Sabine e Thomas per la grande ospitalità ed a Fabio per l’organizzazione logistica. Grazie anche a Jurgen, Annet, Andreas,Dominic, Khatrin, Wolfgang, Stephan, Bettina, Adam, e tutti gli altri , per aver portato pazienza e per il loro grande supporto. Quest’anno è stato un seminario molto interessante e ben preparato ed anche Pierre e Will hanno dato un fantastico contributo positivo. Vielen Dank an Sabine und Thomas für die tolle Gastfreundschaft und Fabio für die logistische Organisation. Dank an Jürgen, Annet, Andreas, Dominic, Khatrin, Wolfgang Stephan, Bettina, Adam, und all die anderen, für die Erhebung Geduld und für ihre tolle Unterstützung. Dieses Jahr war ein sehr interessantes Seminar und gut vorbereitet und auch Pierre und Will einen großen positiven Beitrag haben. Many thanks to Sabine and Thomas for the great hospitality and to Fabio for the logistical organization. Thanks to Jurgen, Annet, Andreas, Dominic, Khatrin, Wolfgang Stephan, Bettina, Adam, and all the others, for bringing patience and for their great support. This year has been a very interesting seminar and well prepared and also Pierre and Will have given a great positive contribution. Saluti – Gruß - Regards Flavio Cimardi -Biersommelier-




Michael Sasse Emil-Fischer-Schule Berlin 30.04.2013 08:36:01
Sehr geehrte Frau Weyermann, sehr geehrter Herr Kraus-Weyermann, recht herzlichen Dank für Ihre Malz-Spende. Wir haben in unserem 50l Sudwerk ein Sommerfestbier mit einer Gruppe der Auszubildenden des 2. Lehrjahres gebraut. Das Bier wurde mit 13,3 mas% ausgeschlagen. Die Schüttung bestand ausschließlich aus den hervorragenden Weyermann-Malzen: 6 kg Pilsener Malz + 2 kg Münchner Malz (II) + 1 kg CARAHELL® + 50 g CARAFA® (II). Viele Grüße aus Berlin und nochmals vielen Dank auch im Namen aller Brauer- und Mälzer-Auszubildenden und meines Kollegen Herrn Dr. Henrik Michaels MICHAEL SASSE -- MICHAEL SASSE Emil-Fischer-Schule Oberstufenzentrum Ernährung und Lebensmitteltechnik Cyclopstraße 1-5 • 13437 Berlin




John Dean Blind Tiger Brewery Topeka, Kansas 26.04.2013 11:48:40
Hello Sabine, This is John Dean with the Blind Tiger Brewery & Restaurant in Topeka, Kansas USA. It was nice to see you and Thomas again at the CBC in Washington. We just mashed in our 2nd annual Collaboration beer with the 23rd Street Brewery and Free State Brewing Company out of Lawrence, Kansas. We do this collaboration to celebrate American Craft Beer Week. This year’s collaboration is a Gratzer beer using 100% of your smoked wheat malt. We love your products, keep up the good work. Cheers, John Dean

Answer: Ein schöner Wochenausklang - ein Gruß aus der Welt in die rot-gelbe Weyermann® Willy Wonka - Welt.Unsere hochgeschätzten Weyermann® Overalls, selbstgemachte Mash paddles fuer nicht vollständig automatisierte Sudhäuser – und ein Rezept mit 100% Oak smoked Weyermann ® Wheat Malt aus der Heirloom line von Weyermann®! Yes, we can do ot!



Seite:   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194   195   196   197   198   199   200   201   202   203   204   205   206   207   208   209   210   211   212   213   214   215   216   217   218   219   220   221   222   223   224   225   226   227   228   229   230   231   232   233   234   235  
 
Weyermann® MalzfabrikBrennerstraße 17 - 1996052 Bamberg Telefon + 49 (0) 951 93 220-0Fax + 49 (0) 951 93 220-970eMail info@weyermann.de