Home
Products
Trademarks
Wholesaler
Wholesaler Area
News & Events
About us
History
Homebrewing & Recipes
Guestbook
Contact
References
Press Area
FAQ
Impressum





Craft Beer Fanshop

Weyermann® Guided Tours



Find us on Facebook

Facebook Fanshop



Mittelstandspreis

Botschafter Bamberg

Slow Food

Guestbook

>> New entry <<

Andreas Starke Stadt Bamberg Bamberg 23.06.2016 07:44:44
Sehr geehrte Frau Weyermann, sehr geehrter Herr Kraus-Weyermann, Ihr Engagement für die Sanierung des "Himmelsgartens" machte es möglich, dass ich in den letzten Wochen gleich mehrere Male bei Ihnen zu Gast sein durfte. Gerne erinnere ich mich an die sehr gelungene Abschlussveranstaltung der Aktion "Cerevisia Michaelsbergensis" der Fa. Weyermann mit der symbolischen Spendencheckübergabe an die Stiftung Weltkulturerbe Stadt Bamberg im April diesen Jahres. Auch die Sitzungen des Kuratoriums der Stiftung Weltkulturerbe Stadt Bamberg und des Finanzsenats der Stadt Bamberg erst vor ein paar Tagen durften wir in Ihren Räumen abhalten. Ihr neues Gästezentrum bot jeder Veranstaltung ein äußerst angenehmes Ambiente. Die spannenden Führungen durch Ihre moderne Mälzerei mit Tradition und Denkmalflair sind als Begleitprogramm dabei nicht nur für Bierfreunde sehr informativ. Die Reaktionen der Kuratoriums- und Stadtratsmitglieder sowie meiner Mitarbeiter waren voll des Lobes. Ich freue mich darauf, Sie auch wieder bei mir im Rathaus oder auf dem Michaelsberg begrüßen zu dürfen und möchte mich mit diesen Zeilen herzlichst für Ihre Gastfreundschaft, aber auch für Ihre großzügige Unterstützung der Kirchensanierung St. Michael bedanken. Mit freundlichen Grüßen Andreas Starke Oberbürgermeister




Tony Brock Montpelier, Virginia 21.06.2016 10:21:37
Dear friends at Weyermanns, I once was talked into buying another malt. I promise I will never do it again. Life is too short to drink bad beer. You are the best and I thank you. Tony Brock Montpelier, Virginia

Answer: You are so right! Happy brewing with Weyermann® Malts!




Justin Rodgers Iron Hill Brewery and Restaurant Voorhees, NJ USA 18.05.2016 16:12:44
To all you beautiful people at Weyermann, I just wanted to reach out and extend a huge thank you to all 170 of your employees for continuously creating and delivering such high quality products. Through my years of brewing I have found that the malt your company provides falls second to none! I work for Iron Hill Brewery and Restaurant in our Voorhees, New Jersey location (USA) and try to use your malt as much as possible and it certainly has payed off. This year at World Beer Cup I was able to take home a GOLD medal for my Bedotter in the category Belgian Style Tripel. I would like to thank you for crafting such an amazing Pilsner malt which accounted for almost 80% of my grist bill! Keep up the great work so the world can keep creating high quality delicious beer!!

Answer: Hi Justin! Thank you so much for your compliments and: Congratulations to your Gold medal! Great beer with great malt! We are happy to have so successful and excited customers! We wish always happy brewing with Weyermann(R) Malts!




Jessica Wiertz Hochschule Osnabrück Osnabrück 14.05.2016 10:55:13
Sehr geehrter Herr Ferstl, Ich möchte mich noch einmal ganz herzlich bei Weyermann® für die Kooperation und die regelmäßige Unterstützung durch Malzspenden bedanken! Herzliche Grüße auch von Prof.Dr.Ludger Figura! Wir würden uns sehr freuen wenn die Kooperation zwischen der Hochschule und Weyermann fortgeführt wird. Viele Grüße Jessica Wiertz




Blair Calibaba Bomber Brewing Company Vancouver 06.05.2016 09:07:23
Hello Dominik. I have returned to Canada, getting back to the daily brew life. I was so pleased to be met with such enthusiasm and hospitality at Weyermann. You and Peter and Victor were patient and kind hosts at the brewery. Stefan treated me like a king on the extensive tour of the entire facility. I am greatly indebted to you all for your generosity. I really enjoyed tasting the brews you are making there. The demonstration of the Sinamar was quite eye-opening. I intend to try some out soon on our pilot brewing system. Of particular note to me was the Maibock. I thought that it was an incredibly flavourful beer. I wonder if you could be so kind as to offer recipe advice to me, as I am inclined to try to brew one here. If you have suggestions as to malt and their percentages, as well as hops and yeast that you know work well with the style, I would be most appreciative. Thanks again for the great experience. Blair Calibaba



Seite:   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104   105   106   107   108   109   110   111   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150   151   152   153   154   155   156   157   158   159   160   161   162   163   164   165   166   167   168   169   170   171   172   173   174   175   176   177   178   179   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190   191   192   193   194   195   196   197   198   199   200   201   202   203   204   205   206   207   208   209   210   211   212   213   214   215   216   217   218   219   220   221   222   223   224   225   226   227   228   229   230   231   232   233   234   235   236   237   238   239   240   241   242   243  
 
Weyermann® MalzfabrikBrennerstraße 17 - 1996052 Bamberg Telefon + 49 (0) 951 93 220-0Fax + 49 (0) 951 93 220-970eMail info@weyermann.de